dimarts, 28 de juliol de 2015

“Una malaltia molt difosa és el diagnòstic”

En alerta, atents, crítics, actius, oberts, dialogants, participatius, informats......... així és com hem d'estar com a ciutadans. És la nostra obligació. De fet, és la manera en que l'espai comú on vivim sigui cada dia millor. Si deixem que les decisions es prenguin sense cap tipus de control ens trobarem fent maratons per la investigació de les malalties del cor i amb un estat ple de vies de l'AVE que no et porten enlloc.

PER A UN CONSENS CLÍNIC DEL TDAH    
                                    
“Una malaltia molt difosa és el diagnòstic”
Karl Kraus


Coneixedors del Protocol per al maneig del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb Hiperactivitat (TDAH) infanto-juvenil en el Sistema Sanitari Català –presentat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el passat 6 de maig– els sotasignants: professionals dedicats a la clínica de les simptomatologies psíquiques, docents, treballadors socials, institucions, associacions i familiars d’afectats, volem comunicar als nostres polítics i autoritats sanitàries, mitjans de comunicació i ciutadania en general, que aquest Protocol suposa:
  • Un  pas  més  en  la política  de  patologitzar i medicalitzar la vida en general i la infància i adolescència en particular
  • Un  menyspreu  a  les  diferents  teories i  pràctiques existents en la clínica de les simptomatologies psíquiques, i en conseqüència:
  • Un atemptat contra la llibertat d’elecció dels pacients.
 LLEGIR SENCER EN CATALÀ I SIGNAR
Descarregar en PDF

Per a signar CLIQUEU AQUÍ
Per a adhesions institucionals envieu un e-mail a: consensotdah@gmail.com
Correspondència: consensotdah@gmail.com
Més informació: http://consensotdah.blogspot.com