dissabte, 13 de desembre de 2014

Te o til·la

Comencem prenent-nos un te i fent una col·laboració en aquesta investigació. Però, després d'utilitzar la targeta bancaria,  també m'hauré de prendre una til·la. 

És vergonyós que els investigadors no rebin diners per desenvolupar la seva feina, que tinguin sous lamentables i que no valorem socialment la seva feina.
RNE (entrevista per la II setmana de la ciència indignada)
És molt trist que un país no cregui en el seu futur (educació i investigació) i que es permeti el luxe de demanar microdonacions per mantenir aquesta investigació i que a sobre aparegui el logo del "ministerio". 
Si, sóc demagògic i utilitzo les estructures d'estat (senat, portes giratòries, Ave, Diputació, càrrecs de confiança.....) per negar-me a creure que no hi ha diners per investigació, per educació, per sanitat....
Crec que no hi ha voluntat de que tots visquem millor. Es manté la idea que uns poquets visquin millor que mai, que  d'altres hem de sobreviure pensant-nos que ho tenim tot  i que a la gran majoria els hem d'explotar per mantenir els nostres privilegis. 
Ja està, la til·la fa efecte i començo a tranquil·litzar-me.  
Potser no canviarà res però la meva filla Alba m'ha ensenyat que ho hem d'intentar.


Los investigadores del Centro de Regulación Genómica (CRG) y del Instituto Hospital del Mar de Barcelona que trabajan en elsíndrome de Down han lanzado un SOS para salvar losproyectos pioneros que llevan a cabo y que pueden mejorar el rendimiento cognitivo de las personas con esta discapacidad.
Los recortes en investigación han llevado a los equipos de estos centros a tener que suspender el estudio en niños pequeños del proyecto sobre un componente presente en el té verde que mejora la memoria y el aprendizaje en personas con síndrome de Down, y que se probó con éxito en un estudio con adultos.
Llegiu tota la notícia al Periodico