dimarts, 15 de gener del 2013

TE VERD

La Mati, una mestre que ha treballat amb l'Alba ens ha fet arribar això.





Benvolguts/des,

Després de molts mesos de treball, ens plau fer-vos arribar el vídeo divulgatiu que hem elaborat amb la finalitat d’aconseguir fons per continuar finançant la recerca que duem a terme per a la millora cognitiva de les persones amb la Síndrome de Down i altres malalties genètiques que causen discapacitat intel·lectual.

Demanem que ens ajudeu a difondre’l d’entre tots els canals de què disposem actualment: mails, facebook, twitter, whatsapp....etc. enviant al vostre entorn el següent enllaç web per tal que arribi al màxim de gent possible i així puguem ajudar a la incentivació de fons altruistes i donacions particulars a la recerca, enviant un SMS amb la paraula DOWN al 27565 (disponible per Movistar, Orange i Vodafone). Aquest és l’enllaç de la web on es pot veure el vídeo:

Des d’ara, per la nostra banda iniciem un seguit d’accions per tal de fer visible el projecte en les xarxes socials, associacions i premsa, entre d’altres.

Us volem agrair a tots la vostra participació a l’estudi i fer una menció a Marta, Jordi i Eugenia (i famílies) per la seva col·laboració durant el procés de gravació del vídeo.