divendres, 25 de novembre del 2011

L'ametller

Porto temps escoltant que el nostre sistema educatiu no funciona. Que tenim molt fracàs escolar, que no es dóna resposta a les necessitats de la societat........
A les xerrades que he pogut anar el CREA demostra que no es pot fer una adaptació del sistema, que s'ha de fer una transformació.
Si no ens hem d'adaptar, que la millor opció és transformar haurem de començar a mirar escoles que no reprodueixin el nostre sistema educatiu. Busquem escoles que el vulguin transformar.
Així que hem obert un espai D'ESCOLES ALTERNATIVES per poder conèixer diferents realitats.
És un espai per conèixer i per ampliar horitzons. No és per dogmatitzar o per apostar per un sistema concret. Per dir quin és el millor model tenim les Universitats per decidir quin model segueix un país tenim els governs.


Aprofitant que fan la fira de Nadal volem donar a conèixer:

L'espai Ametller

La pedagogia Waldorf


La pedagogia Waldorf és un corrent iniciat per Rudolf Steiner, que fundà una escola el 1919 a Sttugart per als fills dels obrers de la fàbrica Waldorf-Astoria (Alemanya).
Permet una mirada actualitzada que atén a les veritables necessitats de cada nen i nena, a cada edat, en cada temps i lloc on es trobi.