dimarts, 17 de juliol del 2012

6.652 entrega de firmes

Avui penjo la crònica sencera. Són dies especials i aquesta crònica transmet un sentiment que jo no podria reproduir. Moltes gràcies per la vostra feina


Hola a tots,

Avui també, i ja en van uns quants, ha estat un dia important pel moviment en defensa del model d'escola inclusiva. Avui teniem el repte de presentar al Departament el major nombre de signatures possibles. Uns deien que no arribariem a les cinc mil, d'altres tot just passarem les sis mil. Els més agosarats, en un atac d'eufòria van acabar el divendres dient: " ... a veure si podem arribar a les sis mil dues-centes... una última empenta...". Finalment ahir diumenge, a les 23:00 vam recuperar totes les firmes existents fins a aquell moment. Les vam revisar, vam eliminar les duplicades (molt poques) i vam obtenir una xifra... 6.652 !!! Ara tocava posar-les ben posades, juntament amb una còpia del manifest i un document amb els punts bàsics per seure a negociar, gestat per les entitats impulsores del manifest. Tot plegat en un pendrive i cap al Departament.

Puntuals a les 10:30 alguns pares ens hem trobat a la seu del Departament. També han arribat un equip de TV3 i de la Cadena Ser, que han entrevistat a les portaveus. Acte seguit dos representants del col·lectiu han entrat al registre del Departament tota la documentació.

I ara què? Doncs ara el Departament ha convocat a les entitats impulsores a una reunió de treball pel proper dimecres, per debatre les nostres propostes i la seva postura. Evidentment us mantindrem informats de tot.


Per tal de que tingueu una còpia exacte dels documents presentats, us deixem l'enllaç pertinent

El Manifest + les propostes + resum de signatures (per temes de privacitat, les signatures com a tals només s'entreguen al destinatari de la petició, en aquest cas la Mlt. Hble. Irene Rigau)
https://docs.google.com/open?id=0B0aEL7kPjMnaNGZQWmgyNHoyOUk

La notícia al 3/24

La notícia de la Cadena Ser (emesa a les 14:20)

I per cert... a les 23:24 del 16/07/2012 ja tenim recollides 7.020 signatures.Enhorabona a tots. Ens atrevim a pensar amb les deu mil? Motius no ens en falten!


Escola Inclusiva en Perill