dimecres, 18 de gener del 2012

COMISSIONS PER LA INCLUSIÓ

La comissió de l’escola inclusiva de l’escola el Barrufet ens obre les portes a una de les seves reunions per conèixer i compartir la seva experiència en aquests anys treballats.


El passat 24 de novembre  i en la jornada "Escola Inclusiva, l'aprenentatge cooperatiu"…. Convocada per la FAPAC una membre de la comissió de l’escola la Sínia i membres de la plataforma l’escola inclusiva es mou vam demanar per poder conèixer la realitat de l’escola el Barrufet. Una escola referent en el àmbit de la inclusió.

Dimarts 17 es va realitzar aquesta reunió oberta. Hi van participar mares, pares i mestres de les diferents entitats.

Varen ser tres hores de debat  on sortiren temes de reflexió, propostes molt interessants i dubtes molt grans. Tres hores que es van fer curtes per totes les inquietuds que mou l’escola inclusiva. També per conèixer més plataformes i vies de comunicació. Xarxa per l'escola inclusiva de Barcelona
Processos i situacions que ens fan adonar que el camí és molt llarg i que no serà gens fàcil. Però on vàrem poder sentir més que mai la Utopia

«La utopia està a l'horitzó. Faig dues passes, ella s'allunya dues passes i l'horitzó fa deu passes més. Llavors per a que serveix la utopia? Doncs per això, serveix per caminar.».

Eduardo Galeano
Escriptor uruguaià

La reunió va acabar amb un petit ressopar que ens van portar els pares de la Sínia molt atens en totes les seves visites.


Moltes gràcies a totes i a tots per compartir el vostre temps i el vostre esforç. Per permetre que ocupin el vostre espai i per resoldre els nostres primers dubtes.